HÅLLBAR VÄRME FÖR EN GRÖN FRAMTID

Cellulosaisolering -effektivt och miljövänligt

Cellulosaisolering -effektivt och miljövänligt

Denisol är en ledande installatör av cellulosaisolering, en miljövänlig och energieffektiv lösning för isolering av byggnader. Våra produkter är tillverkade av återvunna material och erbjuder utmärkt värme- och ljudisolering.

Energieffektiv lösning för ditt hus

Cellulosaisolering

Cellulosaisolering

Cellulosaisolering från iCell är ett hållbart och energieffektivt val för isolering av byggnader. Tillverkad av återvunnet material, erbjuder cellulosaisolering  utmärkt värme- och ljudisolering. Cellulosa är brandhämmande och fuktreglerande, vilket skapar ett behagligt inomhusklimat. Produkten är enkel att installera och passar både nybyggnation och renoveringar. Denisol strävar efter att minska miljöpåverkan och bidra till hållbara byggnadsmetoder genom hållbara lösningar. För mer information, besök iCell.

Naturlig styrka

Vad är Cellulosa?

Cellulosa är naturens vanligaste organiska substans och utgör växternas cellväggar. Genom fotosyntesen omvandlar växter koldioxid och vatten till cellulosa och syre. Varje år produceras cirka 100 miljarder ton cellulosa globalt.

Cellulosa har många egenskaper som gör det utmärkt som isoleringsmaterial. Den absorberar fukt, vilket förhindrar fuktproblem och eliminerar behovet av diffusionsplast. Dess ljudabsorberande egenskaper är också uppskattade i modernt byggande. Cellulosaisolering avger inte heller  någon otrevlig lukt och är brandsäker. Ett välisolerat hus sparar uppvärmningskostnader, men det gäller att göra rätt för att slippa problem med mögel. Cellulosaisolering andas och därför får man ett bra klimat inomhus samtidigt som man isolerar effektivt.

BEGÄR OFFERT IDAG

Helt kostnadsfritt!

Varje isolering är unik

Anpassad Cellulosaisolering

Anpassad Vindsisolering

Många av våra kunder frågar om det är bäst att välja lösullsisolering eller satsa på isoleringsskivor av Cellulosa. Svaret är, det beror på var du ska isolera och ditt hus karaktär. I raka väggar eller i ett lite mer modernt hus med  t.ex. fasta mått mellan takbjälkarna så går det snabbt och enkelt att installera skivor. Har du däremot en vind med ojämna håligheter eller väggar med hålrum där du inte vill riva ner ytskikten är det givetvis fördelaktigt och mer effektivt att välja lösull.

Kontakta oss så hjälper vi dig att få bästa möjliga lösning. Oavsett om du bygger nytt, bygger till eller renoverar ditt hus, så är isolering med Cellulosalösull det bästa alternativet, både ekonomiskt och kvalitetsmässigt.