DENISOL – EXPERTER PÅ

Lösullsisolering Stockholm

Sänk kostnaderna, höj komforten med lösullsisolering. Vi skapar ett varmare, tystare och mer energieffektivt hem. Lösullens utmärkta isoleringsegenskaper minskar effektivt värmeförlusten från ditt hus.

iCell Lösull

Lösullsisolering stockholm

Kundnöjdhet

reco lösullsisolering

iCell Skiva

icell lösullsisolering

Cellulosalösullens  utmärkta förmåga att forma sig efter trånga utrymmen och dess motståndskraft mot fukt gör det idealiskt för isolering. Med cellulosalösull kommer du inte bara spara energi, utan också sänka dina kostnader och minska miljöpåverkan.

Lösullsisolering är ett bra val för isolering av vind, väggar och golv. Dess förmåga att anpassa sig till alla vinklar och vrår, och att sluta tätt kring genomföringar, ventilationsrör och skorstenar, gör den till ett idealiskt val. Dessutom går det fort, arbetet utförs snabbt och effektivt.

DÄR SKA DU ANLITA OSS

Snabba & professionella

Välkommen till Denisol. Vi har utfört isoleringsprojekt för både fastighetsbolag, byggföretag och privatpersoner i Stockholm. Oavsett om du planerar att bygga nytt, renovera eller utöka ditt befintliga hus, har vi en skräddarsydd isoleringslösning som passar dina behov. Vi ger dig kvalitativ isolering och pålitlig service för ditt hus.

  • Kostnadseffektiv isolering

  • Jämnare inomhustemperatur

  • Bättre ljudisolering

  • Minskar energiförbrukning

Skapa Energieffektiva Hem

Lösullsisolering Stockholm

Lösullsisolering används både vid nybyggnation och för att förbättra isoleringen i Stockholm. Det är viktigt att isoleringsarbetet utförs korrekt för att säkerställa en bra effektivitet, Denisol är behöriga installatörer sedan många år tillbaka. Vi arbetar enbart med högkvalitativa och branschledande Icell för att leverera resultat av toppklass. Kontakta oss idag för att diskutera dina isoleringsbehov.

  • Kostnadseffektiv isolering

  • Jämnare inomhustemperatur

  • Bättre ljudisolering

  • Minskar energiförbrukning

En vanlig fråga är vad som är bäst, lösullsisolering eller isoleringsskivor. Svaret beror på var du behöver isolera. För väggar eller tak med fasta mått mellan bjälkarna är isoleringsskivor ofta ett snabbt och enkelt alternativ att installera. Å andra sidan, om du har tänkt isolera en vind med ojämn yta, håligheter eller väggar är det oftast enklare och mer effektivt att välja lösull.

Lösull och isoleringsskivor har lite olika isoleringsegenskaper. Vi på Denisol tittar alltid på helheten, vilka behov som finns och räknar på ifall är motiverat med ytterligare isolering. På så sätt kan vi ge dig en rekommendation som ger dig bästa möjliga värde för pengarna, med utgång från just ditt hus i Stockholm.

Vi på Denisol är ett behörigt företag inom lösullsisolering i Stockholm. Vår lösullsisolering med cellulosafiber är ett miljövänlig material som baseras på återvunnet tidningspapper. Att isolera med lösull är praktiskt, effektivt och minskar uppvärmningskostnaderna i ditt hem. Vi erbjuder tilläggsisolering av byggnadens klimatskal, med andra ord, de ytor som omsluter den uppvärmda delen av huset.

Lösullsisolering är idealisk även för svåråtkomliga utrymmen och hjälper till att skapa en jämnare inomhustemperatur och ökad komfort året runt. En välisolerad vind kan även förhindra kondensbildning och mögelproblem. Kontakta oss idag för att diskutera dina isoleringsbehov och få en skräddarsydd lösning för ditt hem.

Lösullsisolering Stockholm

Kontakta oss här!

Fyll i ditt namn och telefonnummer i fältet nedan och tryck på skicka så kontaktar vi dig.